Kinecto și METRO promovează 2 tineri inventatori români în aplicația “Cursa spre succes”

23
09
14

buy paper flower bouquet  

http://cesu.indiana.edu/?aca=thesis-evaluation-procedure thesis evaluation procedure

dissertation thesis writing software  cursa_2

ba thesis definition

thesis topic ideas for social work Agenția de comunicare digitală Kinecto a dezvoltat pentru clientul METRO Cash&Carry aplicația de Facebook “Cursa spre succes”, care îi aduce în prim-plan pe doi dintre cei mai de succes tineri inventatori și antreprenori români: http://cesu.indiana.edu/?aca=how-to-write-phd-thesis-using-latex how to write phd thesis using latex Ionuț Budişteanu şi http://cesu.indiana.edu/?aca=thesis-statement-bipolar-disorder thesis statement bipolar disorder Raul Oaida. Aplicația face parte din campania “Pregătește-te de școală”, ce promovează catalogul cu articole pentru preșcolari, școlari, liceeni, cadouri și idei de gustări.

http://cesu.indiana.edu/?aca=how-to-write-thesis-justification how to write thesis justification

http://cesu.indiana.edu/?aca=dissertation-chapters dissertation chapters “Într-o perioadă în care promovabilitatea examenului de bacalaureat este atât de scăzută, ce motivație le mai putem oferi elevilor să învețe bine? Le arătăm cât de departe au ajuns alții ca ei: Raul și Ionut sunt dovada ca școala e cool, ca poți face lucruri extraordinare și cât ești elev. Daca înveți cu placere, poți să ajungi ca ei: de aceea METRO iți ofera și modele, și cele mai bune rechizite.” declară Denisa Armașu, Senior Copywriter.

thesis about preschool education

abstract thesis master Ionuț Budişteanu (21 de ani) este câștigătorul marelui premiu Gordon E. Moore al concursului “Intel International Science and Engineering Fair”, iar Raul Oaida (20 de ani) este co-inventatorul primei mașini construite din piese LEGO®, care funcționează cu aer comprimat. Cei doi le oferă utilizatorilor aplicației posibilitatea de a alege cu ce masină intră în thesis topics for english language Cursa spre succes: maşina fără şofer, inventată de Ionuț, sau maşina din piese LEGO® a lui Raul.

thesis in a research paper

thesis introduction template Odată ce și-au ales unul din cele doua mijloace neconvenționale de transport, userii trebuie să conducă mașina cu viteză pe un drum pe care apar bonusuri, dar și obstacole, și să termine cursa cu brio. Trei dintre cei care ajung la linia de http://cesu.indiana.edu/?aca=thesis-acknowledgement-sample-pdf thesis acknowledgement sample pdf finish vor câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre premiile METRO: o tabletă, un ghiozdan pentru şcoală, o rachetă din piese LEGO sau un logo creat de Ionuț.

http://cesu.indiana.edu/?aca=thesis-diagrams thesis diagrams

http://cesu.indiana.edu/?aca=implied-thesis-statement-definition implied thesis statement definition “Ideea aplicației mi-a plăcut de la început pentru că e simplă, memorabilă, promovează tineri originali cu idei remarcabile, le oferă modele copiilor și vorbește despre învățătură dintr-o perspectivă amuzantă. Le amintește copiilor isteți că e important să învețe și să viseze, să își dorească lucruri aparent imposibile. Sper ca în viitor să auzim despre mulți alți tineri cu idei năstrușnice aduse la realitate”, declară Ioana Nicolae, Online Marketing Coordinator METRO Cash&Carry.

http://cesu.indiana.edu/?aca=thesis-statement-on-greek-mythology thesis statement on greek mythology Tu cum te descurci in fața obstacolelor? http://bit.ly/Cursa-spre-succes

http://cesu.indiana.edu/?aca=engineering-masters-thesis engineering master's thesis  

thesis- antibacterial activity of plant extracts  

http://cesu.indiana.edu/?aca=buy-essays-online-australia buy essays online australia Postat de Corina Craja pe 23/09/2014 | No Comments
Categorie: Kinecto news

Adauga un comentariu

http://cesu.indiana.edu/?aca=thesis-statement-examples-macbeth thesis statement examples macbeth

Contact

http://cesu.indiana.edu/?aca=thesis-steve-jobs thesis steve jobs Ne gasiti in Bucuresti, pe Str. Grigore Mora, nr. 11, sector 1 sau la office [at] kinecto [dot] ro ori la numarul de telefon (+4021) 231 21 21.

Despre

phd thesis committee members Blogul Kinecto: vei gasi aici noutati din marketing si publicitate, cele mai noi proiecte la care lucram, studii de caz interesante, review-uri de campanii de promovare precum si resurse utile din industrie.

Galerie foto

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from Kinecto. Make your own badge here.