Mămica MultiChef

10
11
13

abilify dosing over time Clipboard02

http://www.greenstudio.com/pharmacy.php?bing=crestor-side-effects-joint-pain crestor side effects joint pain

viagra for sale online cheap Kinecto Isobar și Philips lansează provocarea “Mămica MultiChef”, o aplicație interactivă care promovează unul dintre eroii electrocasnicelor Philips, robotul de bucătărie Multicooker.

20mg crestor price

ventolin hfa walmart price Ce face aplicația? Simplu: caută cea mai pricepută mamică din Facebook, Chef bucătar la ea acasa. Mămicile se înregistrează în aplicaţie şi acumulează puncte prin rezolvarea unor quiz-uri culinare, invitarea altor prietene în aplicaţie, înscrierea la newsletterul Philips sau prin uploadarea unor reţete proprii. Marele premiu este chiar robotul Multicooker, cel care aduce în bucătăriile noastre un mod rapid şi uşor de a prepara felurile de mâncare preferate.

http://eirbet.com/build.php?bing=synthroid-vs-generic-side-effects synthroid vs generic side effects Aplicația a fost preluată și este în plină desfășurare în mai multe țări din Europa de Est, precum Bulgaria, Serbia, Muntenegru etc.

http://www.greenstudio.com/pharmacy.php?bing=average-cost-of-crestor average cost of crestor Postat de Corina Craja pe 10/11/2013 | No Comments
Categorie: Kinecto news

Contact

bystolic patient information Ne gasiti in Bucuresti, pe Str. Grigore Mora, nr. 11, sector 1 sau la office [at] kinecto [dot] ro ori la numarul de telefon (+4021) 231 21 21.

Despre

cialis sans ordonnance Blogul Kinecto: vei gasi aici noutati din marketing si publicitate, cele mai noi proiecte la care lucram, studii de caz interesante, review-uri de campanii de promovare precum si resurse utile din industrie.

Galerie foto

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from Kinecto. Make your own badge here.