Coccolino în turneu

30
04
13

http://eirbet.com/build.php?bing=ventolin-dosering ventolin dosering În luna aprilie, celebrul ursuleț Coccolino a călătorit cu surle și trâmbițe prin lume, ȋntr-o caravană simpatică ce a făcut furori printre copii și părinți deopotrivă. Punctul de plecare a fost ȋn Statele Unite, unde Coccolino s-a fotografiat cu Statuia Libertății și a purtat bine-cunoscutul tricou cu ”I love New York”.

http://eirbet.com/build.php?bing=celebrex-200-mg-and-ibuprofen celebrex 200 mg and ibuprofen

lawsuit against nexium Au urmat Franța, Belgia, Olanda, România – unde copiii au avut ocazia să-i ofere ȋmbrățișări și să se fotografieze cu el la București și Brașov .

armour thyroid vs synthroid dosage

levitra 20mg pills Turneul mondial a continuat cu Turcia și Spania, ȋncheindu-se ȋnapoi pe continentul american, cu o ultimă vizită ȋn Brazilia. Astfel, Coccolino a străbătut ȋn lung și-n lat lumea, promovând unul dintre cele mai ȋndrăgite balsamuri de rufe.

nexium hair loss shampoo Postat de Corina Craja pe 30/04/2013 | No Comments
Categorie: Kinecto news

Kinecto a dezvoltat platforma online de cercetare de piata ZappiStore

11
04
13

 

Kinecto a creat identitatea si site-ul pentru ZappiStore, o platforma online de cercetare de piata care isi propune sa fie o alternativa avantajoasa ca pret si durata la cercetarea cu ajutorul agentiilor clasice de research sau a platformelor de cercetare DIY. ZappiStore li se adreseaza companiilor mici si mijlocii si e disponibila acum in UK, Australia si Statele Unite.

ZappiStore a facut un parteneriat cu Survey Sampling International (SSI), lider global in paneluri de consumatori, astfel incat poate targeta audientele relevante pentru companii. In acest moment sunt disponibile produsele de cercetare New Product Development, Creative Testing si Choose It, urmand ca pe parcursul anului sa poata fi accesate Website Test, Packaging si Brand Equity. Preturile incep de la 995 de lire si cresc in functie de nevoile clientilor care solicita cercetarea.

“ZappiStore e un proiect care ne-a tinut de multe ori cu sufletul la gura, in teleconferinte decalate dupa orele de lucru ale partenerilor si din care am invatat multe despre depasirea problemelor in dezvoltarea online. Pentru ca am stiut de la inceput ca trebuie sa livram un produs ale carui principale trasaturi sunt simplitatea si eficienta pentru utilizator, iar acestea fac lucrurile din spate cu atat mai complicate. Sper sa avem in curand si pe piata romaneasca astfel de produse care sa usureze munca agentiilor”, a spus Radu Ionescu (Creative Director, Kinecto Romania).

Proiectul este sustinut de Spring Research, specialisti in cercetare de piata, Intellection Software, specialisti in automatizarea cercetarilor de piata, si SwissPeaks, experti in dezvoltarea sondajelor online.

“Kinecto ne-a oferit flexibilitatea si inputul de care aveam nevoie pentru dezvoltarea platformei. ZappiStore e un proiect ambitios, cu multe parti in miscare, care a ridicat milioane de intrebari si probleme in procesul de dezvoltare, deci aveam nevoie de un partener care nu doar sa execute o idee, ci sa fie pro-activ si implicat in proces. Sunt foarte fericita ca am ocazia sa lucrez din nou cu Radu si echipa lui, chiar daca, de data asta, cele mai multe emailuri sunt in limba engleza. Am putea spune ca am construit inca un studiu de caz fericit al unei agentii romanesti, livrand peste asteptari intr-o piata mult mai mare si mai competitiva decat a noastra”, a spus Catalina Cernica (Managing Director Spring Research si Director ZappiStore).

In luna martie, la cateva zile dupa lansare, ZappiStore a fost premiata de Advertising Research Foundation (ARF) New York in cadrul competitiei Great Mind Awards 2013 si a fost finalista la Insight Innovation Competition Award, competitie tinuta ȋn cadrul conferintei Insight Innovation Exchange, din Brazilia.

Echipele care au lucrat la proiect sunt:
Din partea  http://eirbet.com/build.php?bing=tricor-and-zetia-taken-together tricor and zetia taken together Kinecto Romania: Madalina State (account manager), Ionut Dorobantu (chief programmer), Sorin Sfetcu (strategic planner), Mihai Dumitru (senior strategic planner), Stefan Perju (copywriter), Octavian Arnaut (designer), Marius Vlad (designer), Radu Ionescu (creative director),

Din partea  is esomeprazole the same as nexium ZappiStore: Tom Holliss (Head of Technology), Steve Phillips (CEO), Catalina Cernica (Director), Dave Birch (Director) si Matt Eagle (Director).

Postat de Corina Craja pe 11/04/2013 | No Comments
Categorie: Kinecto news

Clăbucel și Loredana

04
04
13

 

Am lansat aplicația “ side effects of not taking synthroid Clăbucel și Loredana“, care s-a bucurat de un real succes încă din prima săptămână de lansare. Astfel, în timp ce clipul Loredanei rulează, utilizatorul este invitat să spargă balonașe cu flori pentru a crește nivelul de “prospețime” al jocului și a intra în clasamentul câștigătorilor.

În primele 10 zile de concurs au fost sparte peste http://eirbet.com/build.php?bing=synthroid-side-effects-tinnitus synthroid side effects tinnitus 2 milioane de baloane.

Postat de Corina Craja pe 04/04/2013 | No Comments
Categorie: Kinecto news

Contact

Ne gasiti in Bucuresti, pe Str. Grigore Mora, nr. 11, sector 1 sau la office [at] kinecto [dot] ro ori la numarul de telefon (+4021) 231 21 21.

Despre

Blogul Kinecto: vei gasi aici noutati din marketing si publicitate, cele mai noi proiecte la care lucram, studii de caz interesante, review-uri de campanii de promovare precum si resurse utile din industrie.

Galerie foto

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from Kinecto. Make your own badge here.