Kinecto și Coccolino au lansat aplicația ‘Desenăm pentru Coccolino’

14
03
13

http://cesu.indiana.edu/?aca=asking-thesis-committee asking thesis committee  

examples of baby thesis introduction Kinecto a lansat o aplicație pentru pagina de Facebook Coccolino România, prin care care a invitat toți copiii înscriși la grădinițele din țară să îl deseneze pe simpaticul ursuleț.  În urma jurizării desenelor, fiecare dintre cei 40 de câștigători a primit câte un set Coccolino format dintr-un ursuleț și un balsam de rufe, plus alți 24 ursuleți Coccolino, destinați  grădiniței și grupei din care acesta făcea parte. La finalul concursului, toți participanții au primit un magnet de frigider Coccolino, concursul fiind promovat atât pe pagina de Facebook Coccolino România, cât și în grădinițele din țară.

http://cesu.indiana.edu/?aca=diagram-in-thesis diagram in thesis Lansată în urmă cu două luni, aplicația „Desenăm cu Coccolino” a fost accesată de peste 4000 de utilizatori din 100 de grădinițe din întreaga țară, atingând un reach de 200.000 utilizatori.

http://cesu.indiana.edu/?aca=research-paper-rubric-apa-style research paper rubric apa style „Ne bucurăm că am avut un număr foarte mare de înscrieri, iar aplicația, per total, a avut un real succes pe un target relativ limitat – părinți cu copii la grădiniță. Am vrut și am încercat ceva special cu grădinițele, iar rezultatele au arătat foarte clar popularitatea ursulețului în rândul copiilor și părinților, deopotrivă.“  a declarat Radu Ionescu, Creative Director Kinecto.

http://cesu.indiana.edu/?aca=thesis-statement-examples-for-essays-about-yourself thesis statement examples for essays about yourself Echipa Kinecto care a lucrat la aplicația “Desenăm cu Coccolino” a fost formată din: Radu Ionescu (Creative Director), Mihai Dumitru (Senior Strategic Planner), Ștefan Perju(Copywriter), Marius Vlad (Art Director), Raluca Simion (Account Manager).

thesis statement for the book night by elie wiesel Echipa Unilever implicată în proiect a fost formată din: Anca Nicoara (BB Executive Coccolino  & Premium Brands USCE) și Iulia Boanca (Senior Brand Manager Laundry USCE).

http://cesu.indiana.edu/?aca=history-thesis-format history thesis format Link aplicație: https://www.facebook.com/CoccolinoRomania/app_117290375103874

thesis for informative speech examples Coccolino Romania pe Facebook: https://www.facebook.com/CoccolinoRomania

http://cesu.indiana.edu/?aca=international-order-essay international order essay Site Coccolino Romania: http://www.unilever.ro/Marcilenoastre/Acasa/coccolino/

http://cesu.indiana.edu/?aca=thesis-defense-party-invitation thesis defense party invitation  Postat de Corina Craja pe 14/03/2013 | No Comments
Categorie: Kinecto news

Contact

Ne gasiti in Bucuresti, pe Str. Grigore Mora, nr. 11, sector 1 sau la office [at] kinecto [dot] ro ori la numarul de telefon (+4021) 231 21 21.

Despre

Blogul Kinecto: vei gasi aici noutati din marketing si publicitate, cele mai noi proiecte la care lucram, studii de caz interesante, review-uri de campanii de promovare precum si resurse utile din industrie.

Galerie foto

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from Kinecto. Make your own badge here.