Kinecto și Jägermeister au lansat aplicația Rebel Puzzle

27
02
13

thesis eleven critical theory and historical sociology  

thesis binding in galway

thesis question definition  

http://cesu.indiana.edu/?aca=tco-writing-service-elgin tco writing service elgin Jägermeister a lansat aplicația Rebel Puzzle și o campanie Facebook, ambele inspirate de show-urile celor 4 fete “Rebel Girls” care fac deja senzație în toată țara. Aplicația lansată de agentia Kinecto pe pagina Jägermeister România provoacă utilizatorii să rezolve un puzzle ale cărui piese sunt create chiar de fetele rebele Jägermeister.

thesis ideas in computer science În costumele lor negru cu portocaliu, Rebel Girls sunt recunoscute și asteptate la petrecerile pe care Jägermeister le organizează în țară de mai bine de doi ani. Conceptul inovator aduce pe scenele cluburilor un spectacol ce îmbină elemente extrem de spectaculoase de contorsionism și acrobație cu dans clasic. Greu de povestit, trebuie văzut.

http://cesu.indiana.edu/?aca=powerpoint-for-thesis-defense powerpoint for thesis defense Utilizatorii aplicației trebuie să recreeze într-un timp cât mai scurt un puzzle format din pozițiile fetelor elastice. Cei care dau dovadă de cea mai bună memorie vizuală și de cea mai mare viteză de reacție, câștigă premiile Jägermeister puse în joc.

thesis topics on slavery „Jägermeister se adresează rebelului din fiecare dintre noi, iar Rebel Girls sunt deja un trade-mark pentru petreceri pline de adrenalină. Ne-am gândit să le aducem mai aproape de publicul online printr-un puzzle provocator” spune Radu Ionescu, Creative Director – Kinecto.

http://cesu.indiana.edu/?aca=thesis-of-construction-project-management thesis of construction project management Lansată în urmă cu două luni, aplicația a fost jucată de peste 5000 de ori și, alături de campania Facebook asociată, a adus peste 8000 de fani noi pe pagina Jägermeister Romania, cu un reach de 400.000 de useri. Pagina numără în prezent peste 40.600 de fani.

http://cesu.indiana.edu/?aca=how-to-write-honours-thesis how to write honours thesis Echipa Kinecto care  a lucrat la aplicația Rebel Puzzle e formată din: Radu Ionescu (Creative Director), Sorin Sfetcu (Strategic Manager), Dana Canurschi (Copywriter), Vlad Marius (Art Director), Mădălina State (Account Manager).

proofreading and editing Link aplicație: http://www.facebook.com/Jägermeisterromania/app_166248303519801

master's thesis computer science Jägermeister România pe Facebook: http://www.facebook.com/Jägermeisterromania

http://cesu.indiana.edu/?aca=reword-thesis-generator reword thesis generator Site Jägermeister România: http://www.jaegermeister.ro

http://cesu.indiana.edu/?aca=thesis-cover-page-chicago-style thesis cover page chicago style  

thesis writing results section Postat de Corina Craja pe 27/02/2013 | No Comments
Categorie: Kinecto news

Contact

thesis types Ne gasiti in Bucuresti, pe Str. Grigore Mora, nr. 11, sector 1 sau la office [at] kinecto [dot] ro ori la numarul de telefon (+4021) 231 21 21.

Despre

Blogul Kinecto: vei gasi aici noutati din marketing si publicitate, cele mai noi proiecte la care lucram, studii de caz interesante, review-uri de campanii de promovare precum si resurse utile din industrie.

Galerie foto

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from Kinecto. Make your own badge here.