BCR Summer Job

01
05
12

phd thesis title generator

dissertation thesis help  

thesis on energy audit of building http://cesu.indiana.edu/?aca=thesis-generator-research-paper thesis generator research paper Provocarea:

thesis on wound healing activity http://cesu.indiana.edu/?aca=uf-honors-thesis-business uf honors thesis business BCR a oferit elevilor de peste 16 ani posibilitatea unui internship platit in cadrul sucursalelor BCR. Recrutarea s-a desfasurat exclusive online.

http://cesu.indiana.edu/?aca=essay-box-reviews essay box reviews http://cesu.indiana.edu/?aca=comparative-essay-thesis-format comparative essay thesis format Ideea:

thesis proposal download Recrutarea s-a desfasurat prin intermediul Facebook, folosind o aplicatie dedicata. Aplicatia avea doua etape. In prima etapa utilizatorii(elevi peste 16 ani), aveau o singura sansa de a raspunde unui quiz cu intrebari legate de domeniul bancar. Raspunsurile intrebarilor puteau fi gasite in site-ul BCR.
Daca strangeau cel putin 7 raspunsuri corecte, intrau in tragerea la sorti pentru una din cele 15 tablete puse in joc si treceau in etapa urmatoare. In a doua etapa utilizatorii aveau de facut o lucrare( concept de promovare, afise, spoturi audio,video, etc) legata de domeniul financiar-bancar.
Juriul a ales din randul celor care au participat in etapa a doua, 15 elevi care beneficiat de un internship platit timp de 2 luni.
Aplicatia fost promovata folosind :
• Banner“Tot tu”: Un baiat este imbracat pe jumatate in costum, pe jumatate casual+” Tot tu, dar ceva mai responsabil. Vara asta iti asiguri banii de buzunar cu un job la BCR”
• Facebook text ads targetate pe fete si baieti intre 16-19 ani

proofreading and editing Rezultate:
543 de lucrari inscrise in a doua etapa
Reach-ul estimat : 80.000 de utilizatori

 

Postat de Corina Craja pe 01/05/2012 | No Comments
Categorie: Kinecto news

Contact

Ne gasiti in Bucuresti, pe Str. Grigore Mora, nr. 11, sector 1 sau la office [at] kinecto [dot] ro ori la numarul de telefon (+4021) 231 21 21.

Despre

Blogul Kinecto: vei gasi aici noutati din marketing si publicitate, cele mai noi proiecte la care lucram, studii de caz interesante, review-uri de campanii de promovare precum si resurse utile din industrie.

Galerie foto

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from Kinecto. Make your own badge here.