Cea mai lunga scrisoare catre Mos Craciun!

19
12
11

http://cesu.indiana.edu/?aca=essay-typer-reviews essay typer reviews

http://cesu.indiana.edu/?aca=thesis-proposal-statement thesis proposal statement Pentru ca in aceasta perioada sacul Mosului e plin cu jucarii si multe alte dorinte care pot fi indeplinite ca prin minune, am how to write quotation in thesis centralizat toate scrisorile catre cel mai iubit locuitor al Polului Nord intr-o aplicatie de Facebook.
Dupa ce a terminat de citit, ne-a dat Like pentru ca i-am usurat treaba ;) http://cesu.indiana.edu/?aca=writing-decimals-in-word-form writing decimals in word form Sarbatori fericite!

http://cesu.indiana.edu/?aca=thesis-system-analysis-design thesis system analysis design Postat de Mihai Dumitru pe 19/12/2011 | No Comments
Categorie: Kinecto news

Jägermeister Rebel Name

10
12
11

http://cesu.indiana.edu/?aca=thesis-statement-generator-analytical-essay thesis statement generator analytical essay

 

http://cesu.indiana.edu/?aca=bibtex-msc-thesis bibtex msc thesis Provocarea:

Jagermeister ne-a provocat sa concepem o aplicatie prin care sa aducem awareness atat paginii de Facebook Jagermeister Romania, cat si conceptului promovat prin Rebel Girls.

http://cesu.indiana.edu/?aca=bachelor-thesis-guide bachelor thesis guide Ideea:

RebelName a fost gandita drept aplicatia care sa iti transforme modul simplu de a-ti scrie numele in online, intr-o experienta cool. Pentru asta am realizat un video-shooting special, in care Rebel Girls au format, pe rand toate literele alfabetului. Ulterior, orice user putea sa isi scrie numele din corpurile echipei de contorsioniste Jagermeister Rebel Girls si sa posteze sub forma de poza rezultatul pe pagina personala. Mesajul care s-a dorit a fi transmis fanilor: cu Jagermeister totul este rebel, diferit si cool.
Promovare in media Facebook ads

http://cesu.indiana.edu/?aca=best-thesis-defense best thesis defense Rezultate :

- noi useri adusi pe pagina Jagermeister Romania: 5135
- impresii totale: 9090
- utilizatori ai aplicatiei: 5932
- 2265 de postari pe wall-urile personale direct din app

 

how to write curriculum vitae for thesis URL:  http://apps.facebook.com/rebel-name/

 

Postat de Corina Craja pe 10/12/2011 | No Comments
Categorie: Kinecto news

Contact

Ne gasiti in Bucuresti, pe Str. Grigore Mora, nr. 11, sector 1 sau la office [at] kinecto [dot] ro ori la numarul de telefon (+4021) 231 21 21.

Despre

Blogul Kinecto: vei gasi aici noutati din marketing si publicitate, cele mai noi proiecte la care lucram, studii de caz interesante, review-uri de campanii de promovare precum si resurse utile din industrie.

Galerie foto

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from Kinecto. Make your own badge here.