Probably the best 40.000 in the world

30
09
11

how to write a thesis for a personal narrative essay Am ajuns la peste 40.000 de fani/Likeri pe pagina de Facebook Carlsberg România. That calls for a .jpg! :)

http://cesu.indiana.edu/?aca=tommy-theis-holster tommy theis holster

resume writing service executive Postat de Mihai Dumitru pe 30/09/2011 | 1 Comment
Categorie: Kinecto news

Palmares premii? Plus 3. La Webstock :)

26
09
11

thesis simple definition Te uita ce-am mai pus pe raft dupa http://cesu.indiana.edu/?aca=thesis-lifestyle-blog thesis lifestyle blog Webstock 2011:

http://cesu.indiana.edu/?aca=mfa-thesis-abstract mfa thesis abstract Sa vedem ce ne rezerva viitorul la http://cesu.indiana.edu/?aca=thesis-in-english-for-academic-purposes thesis in english for academic purposes Internetics 2011 si sa auzim numai de bine!

thesis on speech compression Postat de Mihai Dumitru pe 26/09/2011 | No Comments
Categorie: Kinecto news

To Arthur… Guinness Day!

23
09
11

thesis related literature format Dacă acum ceva vreme dezvoltam aviziere virtuale Guinness, iată că a venit momentul să trecem la lucruri mai serioase și anume să sărbătorim (pun intended, veți înțelege gluma după câteva pinturi)… thesis format iit bombay Arthur Guinness Day! Pentru cine nu știe, lui Arthur îi datorăm toată stima și aprecierea noastră, pentru că în urmă cu 250 de ani a inventat minunata băutură numită Guinness.

essay kjennetegn Drept urmare, de ziua lui (26 septembrie) ciocnim un pint de black stuff, ne ocupăm locul pe posterul aniversar, apoi ne teleportăm taman în Dublin, la http://cesu.indiana.edu/?aca=thesis-on-a-homicide-book thesis on a homicide book St. James Gate unde ridicăm încă un pint și spunem în cor: ”To Arthur!” :D

Postat de Mihai Dumitru pe 23/09/2011 | No Comments
Categorie: Kinecto news

Orasul pe doua roti

22
09
11

Se aleg cinci oraşe mari din România, se marchează pe hartă cele mai importante obiective, după care se aleg cinci bloggeri cunoscuţi, se trasează o rută, li se dă câte o bicicletă şi se face turul oraşului. Rezultatele, pe OrasulpeBicicleta.ro.

Pedalaţi, pedalaţi, pedalaţi! :)

Postat de Mihai Dumitru pe 22/09/2011 | No Comments
Categorie: Kinecto news

Contact

Ne gasiti in Bucuresti, pe Str. Grigore Mora, nr. 11, sector 1 sau la office [at] kinecto [dot] ro ori la numarul de telefon (+4021) 231 21 21.

Despre

Blogul Kinecto: vei gasi aici noutati din marketing si publicitate, cele mai noi proiecte la care lucram, studii de caz interesante, review-uri de campanii de promovare precum si resurse utile din industrie.

Galerie foto

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from Kinecto. Make your own badge here.