Dragostea e gratis

29
11
10

thesis for a beowulf essay Ce se intampla cand pui o instalatie de street karaoke in mijlocul Bucurestiului?
Se aduna mii si mii de vizualizari pe Youtube evident.

thesis ideas for oedipus rex

http://cesu.indiana.edu/?aca=thesis-format-doc thesis format doc

http://cesu.indiana.edu/?aca=buy-russian-diploma buy russian diploma

thesis statement and outline apa

http://cesu.indiana.edu/?aca=bachelor-thesis-defence bachelor thesis defence Postat de Elis Iaia pe 29/11/2010 | 1 Comment
Categorie: Kinecto news

Cum vezi lumea in 2015?

29
11
10

thesis statement for college education Nu trebuie sa te gandesti prea mult pentru ca te poti teleporta chiar acum in 2015.

thesis sentence for love Ai la dispozitie patru porti de acces:

http://cesu.indiana.edu/?aca=thesis-defense-xkcd thesis defense xkcd Si daca toate suna bine, e pentru ca Groupama garanteaza o lume mai buna in 2015 pentru cei care incheie o asigurare cu investitie 5 plus.

Si acum inapoi in 2010 ca avem treaba.

Postat de Elis Iaia pe 29/11/2010 | 1 Comment
Categorie: Kinecto news

7 premii la Internetics 2010

29
11
10

In cadrul celei de-a zecea editii Internetics, Kinecto a avut cel mai mare numar de lucrari premiate, castigand in total sapte premii: patru pentru Tuborg si cate unul pentru Avon, LG si Nestle.

Proiectele castigatoare au fost www.tuborgsound.ro (siteuri categoria timp liber, argint la siteuri, campanii categoria timp liber si argint la campanii), www.lginfinia.ro (siteuri categoria bunuri durabile), www.avonsun.ro (siteuri categoria produse si servicii de infrumusetare) si www.nestle.ro (siteuri categoria corporate).

Internetics, aflat la a zecea editie, este cel mai vechi si cel mai important festival de creatie online.

Postat de Elis Iaia pe 29/11/2010 | 1 Comment
Categorie: Kinecto news

Kinecto si Tuborg Sound – castigatorii cei mari la RoNewMedia 5.0

11
11
10

Campania Tuborg Sound, semnata de http://cesu.indiana.edu/?aca=master-thesis-in-english-language master thesis in english language Kinecto, agentia de comunicare digitala din cadrul Tempo Creative Group, a castigat ohiolink electronic thesis and dissertation center premiul I la categoria Best Online Campaign la Ro WebCampaign Awards. Competitia se desfasoara in fiecare an, in cadrul RoNewMedia 5.0.

Agentia http://cesu.indiana.edu/?aca=thesis-statement-examples-environment thesis statement examples environment Kinecto a avut in total trei nominalizari in cadrul competitiei, pentru campaniile Tuborg Tropical, Avon Sun si Tuborg Sound.

„Ma bucur ca am castigat marele premiu cu o campanie care nu este “de festival”. Ma bucur ca am demonstrat ca digitalul nu trebuie sa joace la masa piticilor, ci joaca un rol strategic in campanii integrate”, a declarat Radu Ionescu, CEO Kinecto.

TuborgSound.ro

dissertation ut austin RoNewMedia este cel mai important eveniment dedicat industriei digitale, aflat in prezent la cea de-a 5-a editie. Evenimentul se desfasoara pe parcursul a doua zile, 9 si 10 noiembrie 2010 la Crystal Palace Ballrooms. In cadrul conferintelor si seminariilor sunt invitati lideri internationali din mediul online, precum reprezentanti ai Facebook, Google sau Yahoo.

apocalypse equation thesis Tuborg Sound este o platforma online de descoperire si sustinere a muzicii din noul val, prin care artistii isi pot promova in mod gratuit muzica, iar consumatorii pot descoperi, urmari si asculta muzica preferata.

Comunitatea http://cesu.indiana.edu/?aca=latex-thesis-book latex thesis book Tuborg Sound numara in prezent 20.000 de membri care asculta muzica celor peste 150 de artisti inscrisi, sau le urmareasc stirile, pozele si agenda concertelor. Cel mai important feature este playerul audio personalizabil, cu ajutorul carora vizitatorii isi pot customiza listele de redare cu artistii favoriti, la fel ca intr-un player audio de desktop.

Postat de Mihai Dumitru pe 11/11/2010 | No Comments
Categorie: Kinecto news

Contact

Ne gasiti in Bucuresti, pe Str. Grigore Mora, nr. 11, sector 1 sau la office [at] kinecto [dot] ro ori la numarul de telefon (+4021) 231 21 21.

Despre

Blogul Kinecto: vei gasi aici noutati din marketing si publicitate, cele mai noi proiecte la care lucram, studii de caz interesante, review-uri de campanii de promovare precum si resurse utile din industrie.

Galerie foto

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from Kinecto. Make your own badge here.