Cu LG Infinia, TU esti vedeta!

26
05
10

thesis marketing “Cu LG Infinia, TU esti vedeta!” este numele campaniei pe care am dezvoltat-o pentru LG Electronics Romania, in scopul promovarii celei mai noi game de televizoare LG, Infinia Full LED Slim.

http://cesu.indiana.edu/?aca=thesis-for-love-in-la thesis for love in la

essay starters Campania, accesibila online la adresa LGinfinia.ro, permite crearea unor filme personalizate, alaturi de trei vedete: Tudor Chirila, Tudor Giurgiu si Virgil Iantu. Fiecare dintre cele trei filme are un scenariu dedicat, iar utilizatorii care personalizeaza filmele joaca un rol cheie. Totodata, participantii se pot inscrie la concurs, cele mai populare 100 filme (in functie de numarul de vizualizari) fiind premiate.

http://cesu.indiana.edu/?aca=thesis-for-masters-of-arts-in-nursing thesis for masters of arts in nursing Campania este promovata atat prin interemediul retelelor sociale, cat si prin Google AdWords si statusuri de Yahoo! Messenger.

thesis research definition Mai jos, un cadru din filmul personalizat cu Tudor Chirila, vedeta fiind Cristi Manafu:

thesis about bullying introduction Cristian Manafu

thesis topics in indian literature Postat de Mihai Dumitru pe 26/05/2010 | 6 Comments
Categorie: Kinecto news

Contact

thesis audio Ne gasiti in Bucuresti, pe Str. Grigore Mora, nr. 11, sector 1 sau la office [at] kinecto [dot] ro ori la numarul de telefon (+4021) 231 21 21.

Despre

http://cesu.indiana.edu/?aca=thesis-evaluation-report-doc thesis evaluation report .doc Blogul Kinecto: vei gasi aici noutati din marketing si publicitate, cele mai noi proiecte la care lucram, studii de caz interesante, review-uri de campanii de promovare precum si resurse utile din industrie.

Galerie foto

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from Kinecto. Make your own badge here.