Cautam Web Developer

11
04
10

http://cesu.indiana.edu/?aca=thesis-builder-tool thesis builder tool Am inceput bine luna aprilie: avem colegi noi la Client Service si Flash, avem cateva proiecte gata de lansare dar si planuri multe. Printre toate astea, ne-am facut timp sa pregatim birouri noi si le-am si organizat dupa principii Feng Shui. La Dezvoltare de data asta, unde starea Zen este obligatorie. Prin urmare,

http://cesu.indiana.edu/?aca=thesis-layout-dit thesis layout dit thesis dedication to god Angajam Web Developer (PHP)

http://cesu.indiana.edu/?aca=sample-thesis-with-bibliography sample thesis with bibliography Dintre responsabilitati: programare web, intretinere si dezvoltare siteuri si servicii web in cadrul Kinecto, alte proiecte legate de departamentul de Dezvoltare.

thesis with honors Colegul ideal, conform sefului nostru de la Dezvoltare, trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:
– cunostinte obligatorii PHP (CodeIgniter Framework este un avantaj), HTML, JavaScript (jQuery avantaj), MySQL, AJAX, XHTML, CSS2
– constituie un avantaj notiuni de ActionScript, Photoshop, cunostinte Linux
– cunostinte de algoritmi, structuri de date si programare orientata spre obiect
– responsabil, serios, o persoana pe care sa ne putem baza
– experienta intr-o alta agentie de publicitate de online minim 2 ani
– capacitatea si dorinta de a invata rapid lucruri noi
– estimari corecte de timp si respectare de deadline-uri
– detectarea si remedierea bug-urilor
– raportarea la cerere a situatiei proiectului curent
– capacitatea de a lucra la mai multe proiecte in acelasi timp
– proactivitate fata de locul de munca si cautarea in permanenta a unor solutii creative pentru rezolvarea unor eventuale probleme
– capacitatea de a dezvolta un proiect de unul singur

thesis guide otago Asteptam CV, portofoliu, recomandari sau intrebari la laur@kinecto.ro

http://cesu.indiana.edu/?aca=dissertation-hypothesis-example dissertation hypothesis example Postat de Ionela Buta pe 11/04/2010 | 3 Comments
Categorie: Kinecto news

Happy Easter, Bossy!

02
04
10

http://cesu.indiana.edu/?aca=proofreading-dna-enzyme proofreading dna enzyme Recent am realizat un studiu intern, despre impactul sociologic al comunicarii corporatiste si influenta managementului in relationarea inter-umana.

http://cesu.indiana.edu/?aca=thesis-abstract-tagalog thesis abstract tagalog Rezultate detaliate ale studiului amintit regasiti in filmul de mai jos:

honors thesis ohio state

In alta ordine de idei, bucurati-va de Sarbatorile ce urmeaza. Ca vorba aia, Happy Easter! :)

Postat de Mihai Dumitru pe 02/04/2010 | 1 Comment
Categorie: Kinecto news

Contact

Ne gasiti in Bucuresti, pe Str. Grigore Mora, nr. 11, sector 1 sau la office [at] kinecto [dot] ro ori la numarul de telefon (+4021) 231 21 21.

Despre

Blogul Kinecto: vei gasi aici noutati din marketing si publicitate, cele mai noi proiecte la care lucram, studii de caz interesante, review-uri de campanii de promovare precum si resurse utile din industrie.

Galerie foto

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from Kinecto. Make your own badge here.