Bloggerii, invitati de LG la avanpremiera Avatar

18
12
09

web development thesis ideas Peste 150 de bloggeri au participat ieri, 17 decembrie, la avanpremiera 3D a celui mai asteptat film al anului, thesis proposal latex template mit Avatar. Filmul, scris si regizat de James Cameron, este considerat cel mai scump film realizat vreodata. Evenimentul a fost organizat de essay starters LG Romania si prezentat in cadrul Hollywood Multiplex.

http://cesu.indiana.edu/?aca=thesis-topics-on-diabetes thesis topics on diabetes Invitatiile au fost trimise participantilor atat prin email, cat si prin concursuri pe contul de twitter LG, @lgnews. Acestia au avut posibilitatea sa-si rezerve locul in sala de cinema prin intermediul unei aplicatii speciale, disponibile la adresa uconn honors thesis workshop CinemaLG.ro. Vedeti galeria de poze de la eveniment.

thesis acknowledgement writing Cateva dintre mentiunile bloggerilor:

http://cesu.indiana.edu/?aca=writing-memes writing memes Trebuie sa recunosc că initiativa asta face parte din elita campaniilor desfasurate in mediul online romanesc, in 2009, din punct de vedere creativ/inovativ,”

http://cesu.indiana.edu/?aca=thesis-writing-with-latex thesis writing with latex (Buddha blog)

http://cesu.indiana.edu/?aca=thesis-for-reflective-essay thesis for reflective essay Foarte bună ideea celor de la LG – prin Kinecto – de-a chema oameni din online şi de pe reţelele sociale la unele avanpremiere. Filmul este prima mea experienţă 3D, iar dincolo de aceasta, prin efectele speciale folosite mi-a oferit o experienţă vizuală memorabilă.

http://cesu.indiana.edu/?aca=proofreading-jobs-nyc proofreading jobs nyc (Adrian Ciubotaru)

E WOW! Cred ca am vazut tot ce inseamna SF in ultimii 10 ani iar AVATAR a reusit sa intre in topul 3 al preferintelor mele. Recomand din toata inima sa-l vedeti la cinema si nu pe calculator. Chiar daca riscati sa va enervati ca mine azi fiind inconjurat de indivizi care au comentat tot filmul sa-i auda toata sala. Multumesc LG & Kinecto pentru invitatii

(Feeder.ro)

Felicitari Kinecto pentru punerea in practica cu succes a unei idei foarte misto de a crea buzz si de a implica la modul inteligent social media!

(Pahomi.ro)

LG Romania a organizat prin avanpremiera Avatar al doilea eveniment de acest tip din Romania. Primul a avut loc in vara acestui an, cand un numar mare de bloggeri au participat la alta avanpremiera, oferita de LG: filmul Transformers.

Evenimentele speciale prezentate de LG vor continua si anul viitor, cu invitatii la noi filme de succes. ;)

Postat de Mihai Dumitru pe 18/12/2009 | 2 Comments
Categorie: Kinecto news

Contact

Ne gasiti in Bucuresti, pe Str. Grigore Mora, nr. 11, sector 1 sau la office [at] kinecto [dot] ro ori la numarul de telefon (+4021) 231 21 21.

Despre

Blogul Kinecto: vei gasi aici noutati din marketing si publicitate, cele mai noi proiecte la care lucram, studii de caz interesante, review-uri de campanii de promovare precum si resurse utile din industrie.

Galerie foto

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from Kinecto. Make your own badge here.