Bloggerii, invitati de LG la avanpremiera Avatar

18
12
09

Peste 150 de bloggeri au participat ieri, 17 decembrie, la avanpremiera 3D a celui mai asteptat film al anului, Avatar. Filmul, scris si regizat de James Cameron, este considerat cel mai scump film realizat vreodata. Evenimentul a fost organizat de LG Romania si prezentat in cadrul Hollywood Multiplex.

Invitatiile au fost trimise participantilor atat prin email, cat si prin concursuri pe contul de twitter LG, @lgnews. Acestia au avut posibilitatea sa-si rezerve locul in sala de cinema prin intermediul unei aplicatii speciale, disponibile la adresa CinemaLG.ro. Vedeti galeria de poze de la eveniment.

Cateva dintre mentiunile bloggerilor:

Trebuie sa recunosc că initiativa asta face parte din elita campaniilor desfasurate in mediul online romanesc, in 2009, din punct de vedere creativ/inovativ,”

(Buddha blog)

Foarte bună ideea celor de la LG – prin Kinecto – de-a chema oameni din online şi de pe reţelele sociale la unele avanpremiere. Filmul este prima mea experienţă 3D, iar dincolo de aceasta, prin efectele speciale folosite mi-a oferit o experienţă vizuală memorabilă.

(Adrian Ciubotaru)

E WOW! Cred ca am vazut tot ce inseamna SF in ultimii 10 ani iar AVATAR a reusit sa intre in topul 3 al preferintelor mele. Recomand din toata inima sa-l vedeti la cinema si nu pe calculator. Chiar daca riscati sa va enervati ca mine azi fiind inconjurat de indivizi care au comentat tot filmul sa-i auda toata sala. Multumesc LG & Kinecto pentru invitatii

(Feeder.ro)

Felicitari Kinecto pentru punerea in practica cu succes a unei idei foarte misto de a crea buzz si de a implica la modul inteligent social media!

(Pahomi.ro)

LG Romania a organizat prin avanpremiera Avatar al doilea eveniment de acest tip din Romania. Primul a avut loc in vara acestui an, cand un numar mare de bloggeri au participat la alta avanpremiera, oferita de LG: filmul Transformers.

Evenimentele speciale prezentate de LG vor continua si anul viitor, cu invitatii la noi filme de succes. ;)

Postat de Mihai Dumitru pe 18/12/2009 | 2 Comments
Categorie: Kinecto news

Contact

Ne gasiti in Bucuresti, pe Str. Grigore Mora, nr. 11, sector 1 sau la office [at] kinecto [dot] ro ori la numarul de telefon (+4021) 231 21 21.

Despre

Blogul Kinecto: vei gasi aici noutati din marketing si publicitate, cele mai noi proiecte la care lucram, studii de caz interesante, review-uri de campanii de promovare precum si resurse utile din industrie.

Galerie foto

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from Kinecto. Make your own badge here.