Ce se afla in spatele unui concurs? Alte patru concursuri, desigur

14
05
09

Se da un brief: dezvoltarea unui concurs pe bloguri care sa atraga cat mai multi participanti si sa genereze buzz in mediul online.

Se ia in considerare un insight: majoritatea bloggerilor ar prefera mai multa flexibilitate in concursurile care ruleaza pentru diverse branduri, concursuri gazduite de siteurile lor.

Se propune o lista de bloggeri si o provocare, ce are ca miza un super televizor lcd LG LH5000.

In mai putin de doua saptamani, totul este pus la punct. Iar astazi, de la ora 8, lansam un super concurs, in cadrul unui party ce va avea loc in Loggia. Sau, mai bine zis, patru super-concursuri.

Maine revenim cu detalii. Pana atunci, va asteptam in Loggia Bar&Lounge – deopotriva bloggeri, jurnalisti sau persoane implicate in realizarea respectivelor concursuri.

Postat de Mihai Dumitru pe 14/05/2009 | 3 Comments
Categorie: Kinecto news

Contact

Ne gasiti in Bucuresti, pe Str. Grigore Mora, nr. 11, sector 1 sau la office [at] kinecto [dot] ro ori la numarul de telefon (+4021) 231 21 21.

Despre

Blogul Kinecto: vei gasi aici noutati din marketing si publicitate, cele mai noi proiecte la care lucram, studii de caz interesante, review-uri de campanii de promovare precum si resurse utile din industrie.

Galerie foto

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from Kinecto. Make your own badge here.