DeZiuaEi.ro – Tool complex de recomandare a cadoului ideal

29
02
08

viagra and peyronies

http://frikiplaza.com/pharmacy.php?bing=celebrex-with-ibuprofen celebrex with ibuprofen Tocmai am lansat un proiect indraznet la inceput de primavara: www.DeZiuaEi.ro

http://www.greenstudio.com/pharmacy.php?bing=what-time-to-take-abilify what time to take abilify Site-ul este dedicat persoanelor mereu ocupate, care reusesc pe ultima suta de metri sa ia un cadou persoanei iubite. Si nu intotdeauna cadoul este cel asteptat.

http://frikiplaza.com/pharmacy.php?bing=nnt-for-crestor nnt for crestor Acesta este motivul pentru care DeZiuaEi.ro ofera, prin intermediul unor “parametri de identificare a portretului persoanei iubite si a cauzalitatii psiho-sociale”, sugestii de cadouri, perfect adaptabile.
Pe www.DeZiuaEi.ro obtii, pe baza unei serii de sase intrebari, trei recomandari de cadouri, revolutionare pentru Romania.

http://frikiplaza.com/pharmacy.php?bing=how-much-synthroid-does-it-take-to-overdose how much synthroid does it take to overdose Exact asa a facut si Kinecto si astazi ne-a surprins pe toate cu cadourile perfecte de 1 si 8 Martie, cumparate de pe DeZiuaEi.ro

Cadourile au fost insotite de urari personalizate (pe care ne mai gandim daca vi le impartasim) dar si de anuntul ca incepand cu 1 Martie, primavara a fost stabilita ca timp oficial in cadrul Kinecto. De acum timpul va fi calculat in primaveri.

Din pacate masurarea timpului in primaveri (nu) se poate aplica si proiectelor la care lucram, iar expresia “Cand termini proiectul? La primavara” nu este (inca) acceptata.

Postat de Dana Pascu pe 29/02/2008 | 1 Comment
Categorie: Kinecto news

Ne vedem la Digital Marketing Forum

26
02
08

La inceput de primavara Evensys strange lumea buna a marketingului si comunicarii la Digital Marketing Forum. A doua editie a evenimentului va avea loc maine, la J.W. Marriott Bucharest Grand Hotel, si va aduce in prim plan cele mai noi informatii despre online marketing, mobile marketing, advergaming, podcasting, blogging & tehnologie 3G.

Tot maine, in cadrul DMF, va fi lansata si prima editie a ghidului “Digital Marketing Report”, o publicatie anuala dedicata mediului online si mobil din Romania.

Dintre vorbitorii internationali pe care ii vom auzi in conferinte:

Postat de Dana Pascu pe 26/02/2008 | No Comments
Categorie: Kinecto news

M-ati vazut aseara la Oscaruri? Eram in rochie rosie..

25
02
08

Exact, eu si celelalte opt-noua starlete care au gandit la fel.

Daca anul trecut Nicole Kidman a reusit sa intre in istorie pentru ca aparut la festivitatea de decernare a premiilor Oscar intr-o superba rochie rosie, sfidand trendurile dictate de “specialistii” care considerau rosul de-a dreptul “out”, anul acesta am observat cel putin 9 rochii rosii pe covorul.. da, cam tot asa de rosu.

Printre vedetele prezente la ceremonie, rochia rosie a fost mai populara ca niciodata, fiind purtata de multe nume importante, de la Anne Hathaway pana la Hellen Mirren. Ce-o fi fost in mintea consultantilor lor de imagine si a stylistilor lor mega-personali, nu stim. Cert este ca exact in locul in care nimeni nu trebuia sa se confunde cu altcineva, au dat gres.
synthroid drug contrindication Lectia zilei de azi? Pana la urma, imaginea (personala/de brand) traduce esenta interioara; si, desi nu e chiar grav sa fii un “follower”, fara o strategie bine pusa la punct poti ajunge foarte usor sa fii marginalizat. Alocarea unui timp minim pentru stabilirea acestei strategii se poate dovedi de-a dreptul magica, putand avea ca rezultat o cantitate disproportionata de succes si recunoastere.

Si da, a fi original nu se demodeaza niciodata.

Postat de Dana Pascu pe 25/02/2008 | 1 Comment
Categorie: Know how relevant

AXE Maneater advergame

21
02
08

Credeati ca noul clip pentru Axe Dark Temptation e usor sinistru? N-ati vazut nimic pana nu v-ati jucat si “Maneater” by Media Republic, advergame-ul din Olanda, parte a aceleiasi campanii.

Axe Maneater

Prin urmare nu conteaza cum arati, poti sa fii si zombie :P , daca te dai cu Axe Dark Temptation femeile vor fi “moarte” dupa tine oricum.

Jocul in sine putea iesi mai bine, unele functionalitati mandatory lipsesc (cum ar fi posibilitatea de a te juca din nou dupa game over fara sa revii la homepage) iar fonturile graffiti-like sunt cam invechite. Totusi, dam o nota buna pentru sound effects si pentru imaginile de final, cand inevitabil esti “prins”..

Postat de Dana Pascu pe 21/02/2008 | No Comments
Categorie: Industry news

Harta blogosferei

18
02
08

Ca tot vorbea Dana de o harta a webosferei politice din SUA, mai nou exista si o harta a blogosferei din Romania, realizata de Marilen Corciovei:

Harta Blogosfera

Harta contine aproximativ 800 de bloguri si are la baza inscrierile din roblogfest ’08.

Postat de Mihai Dumitru pe 18/02/2008 | No Comments
Categorie: Industry news

Contact

Ne gasiti in Bucuresti, pe Str. Grigore Mora, nr. 11, sector 1 sau la office [at] kinecto [dot] ro ori la numarul de telefon (+4021) 231 21 21.

Despre

Blogul Kinecto: vei gasi aici noutati din marketing si publicitate, cele mai noi proiecte la care lucram, studii de caz interesante, review-uri de campanii de promovare precum si resurse utile din industrie.

Galerie foto

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from Kinecto. Make your own badge here.