Blogurile corporate schimba lumea

20
04
06

Daca nu esti convins de importanta blogului, Radu a publicat in Revista BIZ un articol interesant pe aceasta tema. Il poti citi aici.

Postat de Ionela Buta pe 20/04/2006 | No Comments
Categorie: Kinecto news, Know how relevant

Marim echipa de vis cu un Account Manager

18
04
06

Cautam oameni entuziasti, care au trecut de bazele marketingului si comunicarii, care stiu ca singurul mod de a scapa de probleme e sa le rezolvi, si care au o curiozitate si o energie constanta pentru a face lucrurile mereu mai bine.

Asteptam candidati. Pentru descrierea jobului, click aici.

Da un telefon sau trimite un email si vino pe la noi sa ne cunoastem.

021 66 55 477
elis@kinecto.ro

Postat de Elis Iaia pe 18/04/2006 | No Comments
Categorie: Kinecto news

Ce viseaza sa devina site-urile cand se fac mari?

14
04
06

Instrumente de vanzare, bineinteles. Dar ganditi-va la sensul larg al termenului. Poti vinde idei, produse, servicii, aproape orice. 

De ce nu vand 90% din site-uri? Pentru ca atunci cand a aparut initiativa lansarii s-a pus intrebarea gresita: “Despre ce?” in loc de “Pentru ce?”…

Va recomandam un articol despre intrebarile magice care diferentiaza un site-copil de un site-adult: http://www.alistapart.com/articles/landwarinasia

 Sau trimiteti un email pentru o ora de consultanta:)

Postat de Ionela Buta pe 14/04/2006 | 37 Comments
Categorie: Kinecto news

Contact

Ne gasiti in Bucuresti, pe Str. Grigore Mora, nr. 11, sector 1 sau la office [at] kinecto [dot] ro ori la numarul de telefon (+4021) 231 21 21.

Despre

Blogul Kinecto: vei gasi aici noutati din marketing si publicitate, cele mai noi proiecte la care lucram, studii de caz interesante, review-uri de campanii de promovare precum si resurse utile din industrie.

Galerie foto

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from Kinecto. Make your own badge here.