Kinecto merge pe broadband

16
03
06

http://cesu.indiana.edu/?aca=thesis-on-restaurant-design thesis on restaurant design Bineinteles ca avem broadband. Doar lucram cu Internetul la maxim. Dar nu despre asta era vorba :) Ci despre faptul ca sustinem un eveniment care se preocupa de dezvoltarea domeniului broadband, un fel de Broadway al tehnologiilor broadband, software si altor tipuri de aplicatii care nu v-au trecut poate niciodata prin cap.

http://cesu.indiana.edu/?aca=thesis-high-school-dropouts thesis high school dropouts Evenimentul – Conferinta si Expozitia de Broadband pentru Europa de Sud-Est – se petrece in aprilie, in Belgrad (Serbia) si include conferinte, seminarii, workshopuri si o expozitie – toate foarte actuale si foarte importante pentru cei care vor sa fie primii in Romania sau/si Europa de Sud-Est. Se adreseaza furnizorilor, integratorilor, specialistilor in legislatia broadband si, nu in ultimul rand, clientilor de servicii si produse broadband.

http://cesu.indiana.edu/?aca=thesis-and-dissertation-ucf thesis and dissertation ucf Website-ul evenimentului pentru Romania este www.seebb2006.kinecto.ro. Evenimentul va avea loc intre 10 si 12 aprilie. Daca aveti intrebari, intrebati-ne. Daca vreti sa participati, inscrieti-va la:
www.seebb2006.kinecto.ro/inscriere.

http://cesu.indiana.edu/?aca=thesis-statement-education-examples thesis statement education examples Postat de Elis Iaia pe 16/03/2006 | No Comments
Categorie: Kinecto news

Julie … Hay, we meet again!

09
03
06

research paper evaluation sample Cred ca intr-o zi vom fi prieteni de bere cu Julie Hay. Ne tot intalnim cu ea la evenimentele pe care le promovam. Anul trecut, cand promovam business-edu, am auzit prima data de Julie Hay pentru ca era unul dintre cei mai impresionanti speakeri. Am facut si o alerta numai despre ea.

thesis research design example Anul asta, surpriza, iar am dat de Julie. Si tot pentru ca promovam un eveniment. Numai ca de data asta ea are un rol mult mai important. Este vorba de un curs de Consultanta organizationala, organizat de Skill Solution si coordonat, evident, de Julie Hay.

http://cesu.indiana.edu/?aca=thesis-writing-in-word-2010 thesis writing in word 2010 Nu va povestim despre mica noastra coincidenta fara interes :) Intrati pe www.recomandare.ro si cititi mai mult despre curs si despre Julie Hay. Sunt multe de invatat de la Julie. Iar acum, in martie, puteti invata cum sa aveti relatii perfecte cu colegi, parteneri de afaceri, furnizori si cu diverse tipuri de personalitati dificile.

http://cesu.indiana.edu/?aca=imperial-college-thesis-corrections imperial college thesis corrections Postat de Elis Iaia pe 09/03/2006 | No Comments
Categorie: Uncategorized

Cautam oameni

07
03
06

research paper thesis examples Pentru ca ne plac oamenii tineri, organizam stagii de practica pentru studentii care vor sa aprofundeze cunostintele in marketing, comunicare si relatii publice. Daca esti interesat sa urmezi un stagiu de practica la Kinecto, trimite pe email CV-ul tau la adresa cristina@kinecto.ro.

writing genres Postat de Ionela Buta pe 07/03/2006 | No Comments
Categorie: Uncategorized

Am aparut in Saptamana Financiara

06
03
06

Saptamana Financiara a publicat articolul “Piata promotiilor b2b se reflecta in preturile finale”. Am avut si noi un cuvant de spus. Articolul integral se gaseste aici.

Postat de Ionela Buta pe 06/03/2006 | No Comments
Categorie: Uncategorized

Contact

Ne gasiti in Bucuresti, pe Str. Grigore Mora, nr. 11, sector 1 sau la office [at] kinecto [dot] ro ori la numarul de telefon (+4021) 231 21 21.

Despre

Blogul Kinecto: vei gasi aici noutati din marketing si publicitate, cele mai noi proiecte la care lucram, studii de caz interesante, review-uri de campanii de promovare precum si resurse utile din industrie.

Galerie foto

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from Kinecto. Make your own badge here.